2012-08-14, 09:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez justiii87
|
Mogę Ci swój oddać 
Cytat:
Napisane przez katie99kasia
|
Powiem Ci że też długo chciałam fryzurę z loków na bok ale jak ostatnio byłam na ślubie znajomej to dosłownie oprócz 1 dziewczyny wszystkie pozostałe młode dziewczyny miały tak spięte włosy.
Na zdjęcia oczywiście czekamy 
Cytat:
Napisane przez niki19
Cześć
Dziś i jutro mam wolne , więc mam nadzieje ,że uda mi się nadrobić zaległości 
U mnie przygotowania zaczynają się pełną parą ,zaproszenia rozwiezione  w sobote byłam na pierwszej przymiarce , ale na razie to szkielet sukni więc nie było co fotografować 
W przyszła sobotę jadę z siostrą w poszukiwaniu butów ślubnych , bo muszę je mieć już do kolejnej przymiarki , ale powiem wam ,że ostatnio jak oglądałyśmy buty ślubne w Krakowie to jest to jakaś tragedia  wszystkie tragiczne  nie ma z czego wybierać
|
Nadrabiaj bo trochę się rozgadałyśmy.
za zaproszenia a z butami to nie pomogę
Cytat:
Napisane przez Luzia
Cześć dziewczyny!
Ostatnio mało mnie było, ale przygotowania mnie pochłoneły  codziennie coś trzeba zrobić, a to gdzieś rodzice się spotykają, a to do księdza, do restauracji a że pracuje po 11 h to mogę to załatwić tylko jak mam dzień wolny.
Dzisiaj idę odebrać swoje zapowiedzi. No i w końcu do spowiedzi.. czas leci a my dalej stoimy z tą sprawą w miejscu.
|
Ale fajny jest ten ostatni okres przed ślubem Powodzenia ze spowiedzią.
My z Tżem wczoraj przez pół nocy rozmawialiśmy o jego kawalerskim bo zdjęcia od kumpli dostał Wariaty z nich straszne No i jak juz prawie usypialiśmy Tż nagle wypalił że zaczyna do niego dochodzić ze to już tak bliziutko... Mówią że lepiej późno niż wcale 
Dobra dziewuszki zbieram sie do krawcowej i pewnie będę dopiero wieczorem miłego deszczowego dnia
|
|
|