2012-08-14, 08:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe piersi...
Cytat:
Napisane przez Lulla12
Hej,
Mam już prawie 16 lat, a rozmiar stanika 70A.  Od roku mam wrażenie, że piersi już zupełnie mi nie rosną.  Dobija mnie widok dziewczyn w moim wieku które mają rozmiar stanika B,C a nawet D. Dodam, że nie jestem szczupła, raczej "średnia", mam szerokie biodra, wąską talie i z tak małym rozmiarem piersi wyglądam bardzo nieatrakcyjnie  Nie wiem już co mam zrobić żeby urosły... Jestem załamana. Czy to normalne, że w tak wolnym tempie rosną mi piersi?
|
Ja w wieku 16 lat miałam już mleczarnie, ale znam dziewczyny, którym biust znacznie urósł np. dopiero na przestrzeni liceum, więc głowa do góry 
Swoją drogą, mały biust nie jest taki zły, wszystkie bluzki/sukienki bez pleców, czy inne cacka do których nie założy się stanika stoją otworem, ja sobie na takie coś pozwolić nie mogę I co z tego, że mam duży okrągły biust jak mi wstyd paradować bez stanika bo wiecznie coś się dynda, rozłazi na boki i wyglądam jak dojna krowa a nie kobita Duże cycuszki są fajne ale tylko w staniku, małe mogą być wolne, więc nie ma co narzekać
|
|
|
|