2012-08-14, 08:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Małe piersi...
Cytat:
Napisane przez Lulla12
Hej,
Mam już prawie 16 lat, a rozmiar stanika 70A.  Od roku mam wrażenie, że piersi już zupełnie mi nie rosną. 
|
Jeszcze urosną, a nawet jeśli nie, to pamiętaj - małe jest piękne! 
Dodatkowo nie zapominaj, że wielkość biustu zmienia się także w dorosłym życiu np. w czasie ciąży rośnie, a później znów maleje i co... Trzeba z tym żyć 
Cytat:
Dobija mnie widok dziewczyn w moim wieku które mają rozmiar stanika B,C a nawet D.
|
A one na pewno mają taki rozmiar, czy tylko na taki ich piersi wyglądają? Bo wiesz, istnieje masa staników push-up, gdzie poduchy masz tak duże, że najmniejszy cyc wygląda jakby miał zaraz wyskoczyć 
Pomyśl też, że tym, co teraz mają takie duże rozmiary, te piersi szybciej opadną a to już nie jest taki fajny widok Bo im większa pierś, tym mocniej grawitacja działa .
Na dodatek Ci powiem, że kiedy byłam w gimnazjum, to nie raz i nie dwa po wuefie jakiejś "cycatej" koleżance zza stanika wystawał papier albo skarpeta... serio
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven
|
|
|