Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-14, 09:10   #3586
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Asia a masz cos do mojej paszczy? w sumie to mam mieszana bo raz mnie przysuszy, raz przetlusci no i ostatnio mnie wypryszczylo za bardzo no i zeby nie zapychalo jeszcze
Ostatnio kręcę sobie taki kremik z olejkiem z drzewa herbacianego i u mnie całkiem spoko radził sobie z wysypem. Do tej pory robiłam wersje matującą, rano twarz była sucha [ale nie przesuszona]. teraz mam trochę więcej nawilżaczy, to mogłabym go troszku apgrejdować Myślę, że by się nadawał

Do tego nawilżające serum z lukrecją i sokiem z truskawki
Mój osobisty hicior. Pięknie pachnie i jest... jadalne [serio - słodziutkie ]
Cytat:
i ile to by orientacyjnie wyszlo?
Po kosztach przesyłki i opakowania
Cytat:
bo ja narazie myslalam nad olejem jakims nawilzajacym np. tamanu, peelingiem enzymatycznym i zelem hialuronowym, chociaz co do zelu to w ogole nie czytalam nic o nim, tylko opis na BU dobre to to? brać?
Ja bym odpuściła BU i rozejrzała się za czymś na ZSK albo e-naturalnie albo beautyever. Większy wybór, mniejsze pojemności [jak coś nie podpasuje = mniejsza strata] i możesz sama wybierać i łączyć, a nie gotowce.
Żele na BU strasznie drogie. Lepiej już kupić na ZSK i wzbogacić jakimiś ekstraktami czy czymś
Cytat:
a tak pozatym to jakas glinka, błotem, algami bym nie pogardzila ale to moze sobie rozłoże na raty, zeby nie stosować wszystkiego na raz
Glinka zielona, idealna na problematyczną cerę - polecam.
Algi mam, ale ciągle nie używane
Cytat:
i jeszcze psikacza do włosów bym ukrecila z protein, a takie mleczka roslinne co u thantosa byly to sie dostanie jeszcze gdzies? orientujesz sie?
Mleczek chyba już nie ma. Coś tam ostało się na mazidłach.
Kręć z protein, mleczanu sodu, mocznika, kwasu hialuronowego i jak masz jakiś kwas pod ręką, to tez polecam Po kwasie pięknie błyszczą. Ja daję mlekowego.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując