2012-08-14, 12:18
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Cytat:
Napisane przez tajka88
Lenka pierwsze 2 miesiace wstwala dwa rayz okolo 1 i o 5 pozniej sen do 8, ale mi Tz bardzo duzo pomagal. Pierwsze 2 tygodnie mial wolne i robil znacznie wiecej niz ja. Pozniej teraz stawal jak mloda budzila sie raz. Ja nie wyobrazam sobie ze moglabym byc tak przywizazana do dziecka ze np tz nie moze uspic bo dziecko zasypia przy cycu... dla mnie mama i tata sa na rowni i tak nas tez lenka traktuje... czasami ma manie ze chce zeby tata uspil, przytulil, poczytal,, a czasami mama. To samo z karmieniem itp.
|
u mnie tak nie jest... to ja zazwyczaj karmię małą, ja ją kapię (choc tż jest wtedy z nami i zabira ją w reczniku z łazienki), ale nie narzekam bardzo, choc czasem chcialabym zeby tak sam z siebie chial ja nakarmic, wykapac a nie jak ja go o to poprosze. Ale nie moge i tak na niego narezkac bo jak mała jadla w nocy to ja zmienialam jej pieluszke a tz wtedy robil malej butelke- tak wiec byl jakis podzial rol . Ostatnio jak szlismy na wesele to ja sie od rana szykowalam a tz zajmowal sie małą, zabral ją na spacer, nakarmil, przebrał itd.
|
|
|