Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-14, 15:06   #1739
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Ważne, że zdajesz sobię z tego sprawę Może psycholog by Ci pomógł?
Ja po prostu za bardzo się staram i za bardzo chcę dobrze No i do tego dochodzi niepewność, że ktoś będzie lepszy i przez to wszyscy dookoła wydają mi się podejrzani. Ale jest lepiej- rozmawiam ostatnio z Tżtem i jak mówi, że jakaś koleżanka dzwoniła, gdzieś był nie czepiam się tylko normalnie rozmawiam- nie czuje już nawet tej zazdrości. Tylko czasami mnie jeszcze chwyta jak właśnie zdarza się coś nowego- jak to spotkanie Ale nic Tż nie mówię, ciesze się, że tam idzie, spotkać się- to nie o to chodzi Ciężko to opisać. Na pewno chcę żeby się dobrze bawił! Dam radę! A o psychologu myślałam ale póki co się staram to zwalczyć sama Nie czepiam się gdy nie opisuje, inaczej do tego podchodzę niż kiedyś. Więcej rozumiem. Jest lepiej i będę się starać żeby było jeszcze lepiej! Nie chce być bluszczem

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora