2012-08-14, 19:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 10-15kg / Plotkujemy, nie tyjemy a wręcz nawet i chudniemy ;)
Cytat:
Napisane przez jeu
chyba mamy tak mają  moja to sobie kupuje ciastka hurtem, może wszystkich na raz nie zje, ale codziennie kilka  do tego tosty z miodem  heh, a potem się dziwi czemu nie chudnie.
ja właśnie jem kolację - orzeszki ziemne, pomidor i jajecznica z 2 jaj na schabie i z serem żółtym
zakończyłam w środku opakowania, bo zakończyć ich branie można w każdym momencie, jeśli już to ta woda długo mi się zbierała - podejrzewam, że przez cały okres tabletek jak brałam, z tym że 2,5 roku temu to w ogóle nie zwracałam uwagi na wygląd i nie zauważyłam tego i pewnie niechętnie sobie pójdzie ta woda... ale jeśli to woda to na pewno da się ją trochę "odparować" 
|
Moja mama tak nie jada slodyczy, ale jak juz ja najdzie to....
Jezeli to woda to powinna zejsc : ) Tabletek nie wolno zakonczyc od tak sobie , ze wzgledu na to ze moga sie zrobic nie mile zmiany hormonalne. Tabletki Antykoncepcyjne zakanczamy ZAWSZE po ostatniej pigulce, poprostu nie zaczynamy nowego listka.... W szkole na moim profilu jest wazna wiedza o wszystkich srodkach anty ..
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Agata921
Moja potrafi upiec szarlotkę i zjeść ją sama  Potem jęczy i marudzi ze przytyła  Kilka dni pozniej zauwazy ze jednak schudła i znow złapie się za coś słodkiego żeby potem narzekać i tak w kółko
Jak zaczęłam się odchudzać to nie wierzyła we mnie i w to że tym razem to tak na dłużej i ciągle czymś kusiła, dopiero po ok 2 tygodniach bez słodycza, ziemniaków, coli itp zaczęła mnie wspierac i zawsze pamięta że musi teraz robić zakupy częściowo pode mnie  ;>
|
Moja kusi. I wedlug niej dieta to same warzywka i chude miesko.. Jednak na nielaczeniu mozna jesc wszystko, tylko osobno ;d I kusi kusi kusi.. I nie wierzy w ogole.
|
|
|