Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak schudnąć?
Wątek: jak schudnąć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-02, 09:36   #1261
dodka1968
Raczkowanie

GG do dodka1968
Talking Dot.: jak schudnąć?

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Dodko Kochana,
witam Cię cieplutko.
Nie pzresadzamy Kochana z naszą wagą, jak napisały Sabbath i Nika - każda z nas ma swoj okreslony program dotyczący wyglądu samej siebie - w związku z powyższym go realizuje.
Ty Kochana, trzeczywiście nie musisz martwic sie o figurę, bowiem zdrowo sie odżywiasz i ćwiczysz regularnie.

Dziewczyny mamy kolejna bissneswoman - Dodko napisz cos o swojej kawiarni - jeśli to nie tajemnica oczywiście ? jak się realizujesz w tym zajęciu?
Myslę, że to bardzo ciekawe zajęcie!!!!
Prowadzę właściwie Galerię-Kawiarnię w małej górskiej miejscowości,dlatego tylko od kwietnia do listopada.
Jest to mała kawiarenka powiązana z galerią,znajdują się tam przeróżne dzieła naszych bieszczadzkich twórców.
Moja praca sprzed sześciu lat nie podobała mi się ze względu na monotonię,jestem osobą energiczną i pomysłową i pragnę ciągle coś tworzyć i zmieniać..
Trafiłam w samo sedno!!mogę wymyślać również i menu,tworzyć,zmieniać,na dodatek widzę tego efekty.
Sabbath , a co do moich pociech to pierwsze miało się tak urodzić,dziewczynka była oczekiwana,druga dziewczynka z przypadku,ale najukochańsza ,bo przy takich dużych dzieciach taki maluch jest słodki!