2005-05-03, 10:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziemia egipska
Aguś - dokladnie tak - każdemu co innego pasuje i bardzo dobrze, bobyśmy wszystkie tak samo wyglądały
Bialinko mam juz ten samoopalacz! Od razu jak się pojawił to kupiłam, bo okropnie teraz wyglądam - mam znów duże problemy z anemią, jestem blada w sposób chorobliwy! Zdązyłam już nawet zgłosić na KWC i pojawiła się pierwsza opinia:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10570
Bardzo fajna rzecz- polecam gorąco. Jestem zachwycona sposobem aplikacji, nakładałam juz dwa razy - opalenizna jest bardzo naturalna, taki ciepły złocisty odcień, buzia muśnięta słońcem - nadaje się dla jasnolicych - bałam sie że wyjdę za ciemna. Sposób nakładania to dla mnie bajka, szybko, sprawnie, bez smug - wylewam nieco na wacik i przecieram twarz, szyje i dekolt. Śmierdzi o wiele mniej niż zwykłe samoopalacze (tak do końca zapachu DHA nie dało się wyeliminować), Nie podrażnia, nie wysusza, nie wysypało mnie póki co cudeńko! Ja się nigdy nie opalam, i nie zależy mi na uzyskaniu opalenizny bo nie lubię chcę tylko wyglądać w miarę normalnie a nie chorobliwie A że już od wieków nie rozstaję się z filtrem spf 100 przez okrągły rok...
|
|
|