|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
cześć laseczki 
co Wy tak spamowałyście w wolny dzień? nie wiem jak u Was, ale u mnie była fajna pogoda, w sam raz na spacerek za miastem wybrałam się z Tż-em i znajomymi nad jezioro.... no ale to akurat był błąd, bo tylko się wkurzyłam pieprzeniem bzdur przez innych
trochę nadrobiłam 
Cytat:
Napisane przez Rinaa
ładne te workery i do tego takie tanie 
|
kurde, świetne są.. znowu kusicie, ale nie powiem przydałyby się mi takie
Cytat:
Napisane przez AmaiMomo
|
rety, jestem jakaś tępa - 3 razy odpalałam ten link żeby skumać co jest nie tak, aż w końcu udało się - ohydny kombinezon, który wygląda jak śpiochy
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k
Ja to tylko tuszuję rzęsy. Mam wrażenie, że wyglądam sztucznie z makijażem. Wydaje mi się, ze zdrowiej prezentuje bez pomalowanych oczu, bo tak wyglądam na zmęczoną.
|
ja z kolei zdecydowanie lepiej wyglądam z makijażem niż bez... a szczególnie jeśli chodzi o rzęsy
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
Mój makijaż codzienny to krem tonujący, puder, róż, tusz i teraz zaczęłam brązową kreskę+ cielisty połyskujący cień.
Chociaż w wakacje to nawet bez podkładu.
|
mój wygląda bardzo podobnie - nie przeginam na co dzień
krem mat, podkład, puder, róż, tusz i nara
Cytat:
Napisane przez kasiamajo
W ogóle marzy mi się odświeżenie wizerunku, parę nowych ciuszków, bo mam duże braki jeśli chodzi o jesienno zimowy sezon 
|
o taaaak, ja mimo pękającej w szwach szafy, nie mam uniwersalnych rzeczy typu długi ciepły sweter itp.. o ile do pracy mam kilka zimowych zestawów, to po pracy jakoś tak ubogo.. i nigdy nie wiem co założyć...
Cytat:
Napisane przez kasiamajo
Botki właśnie zamówiłam, mam nadzieję, że będą fajne, ale nie mam bluzek na długi rękaw, ciepłych sukienek ani spódnic, chciałabym też jakieś zakolanówki, ładne rękawiczki i czapkę na zimę i najważniejsze ciepłą i lekka kurtkę zimową
|
właśnie, a najbardziej to tą kurtkę - chciałabym taką dłuższą za pupę, ale nie płaszcz
ostatnio poczyniłam już pewne mini kroki w celu wzbogacenia szafy na jesień/zimę i kupiłam granatowe i szare rurki i granatową lekką parkę, ale to na jakiś ciepły sweter teraz czekam aż pokona trasę i paczka do mnie przyjdzie...
Cytat:
Napisane przez otako
Widziałam, że rozmawiałyście o obcasach. Ja też całe życie tylko w płaskich. Na wesele mam sandały na słupku, chyba z 10 cm. Ciekawe ile wytrzymam. Znając mnie to już po godzinie będę śmigać bez. 
|
ja ostatnio dałam radę do końca, mam jedne bardzo wygodne buty z cm obcasem - biorę je na wszystkie imprezy latem
Cytat:
Napisane przez otako
Może w ogóle pójdę boso już do kościoła, jak Cejrowski  Wtedy Cię pobiję 
|
póóóójdęęęę boooosooooo
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k
Powiedziałam koleżance, że umyłam włosy płynem do hig. intym - mina: bezcenna 
Chyba zacznę to wszystkim mówić 
|
e tam, ludzie się nie znają.. ja myję nim teraz twarz, bo żel mi się skończył
o jeju, ale mam muła dziś.. boli mnie głowa, nic się nie chce, a tu jeszcze dyrektor drze ryja nad głową 
chyba zrobię coś dla ludzkości i pójdę dziś wieczorem z Tż-em na basen pracuję nad kondycją