Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-16, 12:33   #306
IwonciA_1992
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry A ja pomału zwlekam sie z łóżka

caate
kolekcja niesamowita zegarek bardziej podoba mi sie ten 1 <3 kiedys byłam anty złoto, a z czasem coraz bardziej mi się podoba

Miłego dnia
he ja też dopiero wstałam ale taka pogoda ze jeszcze mogłabym spać ale musze uczyć sie na poprawke....

Caate mi też podoba sie bardzie z elementami złota, odkąd farbnełm sie na blond jakoś bardziej podoba mi sie złoto, a ostatnio kupiłam nawet kolczyki które wyglądają jak ze sterego złota.
Dziś moge w pełni stwierdzić że Herome mi pomogło - dziękuje caate za polecenie. Mam teraz chyba najdłuższe paznokcie w swoim życiu ale ciągle nakładam herome pod lakier kolorowy jak maluje paznokcie i boje sie że jak mi sie skończy to ten cały efekt minie do tego wcieram co 2 dni mniejwiecej kapsułke rybke gal..

Mam kryzys zapuszczania włosów o ile z tyłu włosy mi sie układają to z przodu mam tragedie. włosy mam po bokach tak do pół ucha co mnie bardzo denerwuje i grzywka sie już nie układa.... Znów mam chęc na pujście do fryzjera tylko znając mnie jak siąde na fotelu to poprosze o wygolony tył albo bok i dupa po zapuszczaniu

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując