Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-16, 12:40   #3480
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
tylko nie wiem czy lepiej samą osłonę czy taka bramkę jak Wy macie w mieszkaniu i "odgrodzić" całą kuchnię
ja właśnie też myślę czy nie wstawić bramki lub drzwi do kuchni bo przeklinam otwartą kuchnię ale kasy nie ma głównie chciałam ze względu na bezpieczeństwo bo mały już sięga do garów

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Co za baba, już brak mi słów

Beatko - kusicie tymi klockami. pewni za jakiś czas mu kupię

Rozumiem, że nikt nie ma takiej osłony na kuchnię?
nie mam ,ile Brumeczku kosztuje to cudo ?? tylko nie wiem jak z wymiarami i czy zmieszczę bo mam krótszy blat z przodu niż na zdjęciu

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ależ się wkurzyłam. Promotorka jest bezczelna. Dzwoni do mnie z ryjem że do całości pracy (przez pomyłkę) wklejam jej rozdział który kiedyś poprawiała a ja jej wkleiłam tą wersję bez poprawek. I ona siedzi i to drugi raz poprawia bez potrzeby, że czas traci ble bel I tylko po to zadzwoniła! żeby mnie z☠☠☠ać!

Patik a ja myślę,że dopóki nią nie wstrząśniesz (albo ktoś z uczelni) to baba będzie robić co chce z tym,że nic w Twoim interesie...

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

jestem, zyjemy....wiecej pozniej bo mi dziecko na nodze wisi
nooo odezwała się

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Jestem złłłaaaaaaa
Pozabijam, pokroję, wrzucę do beczki i zakopię.
TŻ mnie w k u r z a. Jest połowa miesiąca, mamy teraz dwa wesela i jego trzydziestkę, a on sobie wszedł na ambicję, że musi odkładać kasę (już! teraz!) i przelał na konto oszczędnościowe większość pieniędzy. Pytania? Brak !
A miałam dziś po sukienkę jechać, dobrze wiedział że nie mam w czym iść, dostałam od jego rodziców 200zł na urodziny i imieniny i miałam coś sobie kupić. Ale nie ! Po co, na co?
Ryczeć mi się chce. Odmawiałam sobie tylu rzeczy żeby odłożyć na jakąś zakichaną wiertarkę, którą zawsze chciał mieć, a on mi tu taką manianę odstawia. Chyba mu jej nie dam
Jeszcze mama dzwoni i mi mówi, że mi da na tą sukienkę. Jak się dowie, to dopiero się wkurzy.

Dominik ma zapalenie jamy ustnej Byliśmy dziś u lekarza. Wczoraj popołudniu mu wyszło. Na szczęście nie gorączkuje.
Wesele w sobotę. Mamy go zostawić u teściów i odebrać w poniedziałek bo to 400 km od domu. On marudzi, ja zła, TŻ jeszcze gorszy.
Armagedon!

Przepraszam za zaśmiecanie forum
no to tż przegiął

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
jedna z ostatnich wieczorem, jedna z pierwszych rano... zasnelam wczoraj po 2.00, no nie mogłam zasnąć czekam na tz i się na godzinę położę, pewnie za godzinę będzie
to co Ty masz z tym spaniem ?
chyba zbyt zmęczona jesteś ,żeby zasnąć i się zregenerować

u nas pobudka o 6:30, tendencję zauważam: co dzień to wcześniej ...
kiepsko to znoszę

teraz młody odsypia a mnie szkoda czasu na spanie

Natka super odpoczynek co?? nie mogłas mnie do walizki schować ??
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora