Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 18-ste urodziny w stylu..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-16, 17:51   #1
paulasaf
Przyczajenie

18-ste urodziny w stylu..

Przede wszystkim witam Wszystkie z Was, (jako że jestem tu w pewnym sensie nowa). Cieszę się, że na tym forum można uzyskiwać normalne, pomocne i miłe odpowiedzi, co w internecie jest coraz większą rzadkością
Ok, więc skoro już się przywitałam to przejdę do rzeczy. Mianowicie za 2 tygodnie będę obchodziła swoje osiemnaste urodziny, a jako że są to jedyne takie urodziny w życiu to chciałabym aby były jak najmożliwiej wyjątkowe. I dlatego też od jakiegoś czasu myślę o tym aby ubrać się w stylu lat 50 lub 60. Nie wiem jednak czy prosić gości aby również się w takim stylu ubrali. Dodać muszę, że będzie to przyjęcie niezbyt duże (dwadzieścia coś osób) rodzina plus może cztery koleżanki, w lokalu, goście niezbyt zamożni, tak więc nie wiem czy wypada ich prosić o ubieranie się w jakimś stylu... Co uważacie ? Moje drugie pytanie brzmi : jeśli na przykład dałabym sobie spokój z tym o czym napisałam wcześniej, to czy mogłabym się ubrać tylko ja w stylu tamtych lat ? Pomóżcie..
Strasznie się rozpisałam ale chciałabym jeszcze dopytać; w co powinna ubrać się solenizantka na takie urodziny jeśli nie zdecydowałaby się na żadne przebranie) ?
paulasaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując