Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-17, 09:59   #2247
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No co Ty teraz mowisz, napewno nie jest tak zle jak myslisz i piszesz, poza tym chyba kazdy czlowiek ma taki dzien i to jest normalne, czasami cos sie powie czy zrobi totalnie spontanicznie nie myslac o tym ze mozna kogos skrzywdzic/zranic i nie masz na to wplywu

Ho ho, mniej wiecej ok północy pada dlatego wczoraj bylismy w szoku ze tak szybko zasnął
a mi sie Twoj nick kojarzy z Legia Warszawa
kurdę to długo mi Filipek do ponad roku spał od 18 do 6 więc miałam strasznie dużo czasu dla siebie, a teraz też nie jest źle bo idzie spac maksymalnie o 21
Lulka to dobrze Ci się kojarzy, właśnie siedzę w spodenkach od piżamy i koszulce z Legii razem z Tż kibicujemy tej drużynie

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

CSP pierwsze słyszę takie określenie "przespana" ale podba mi się muszę sobię zapamietac

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora