Rozeznanie
|
Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
Cytat:
Napisane przez ursull
Hejka ,uwielbiam tą naszą pogodę,słońce,leje,leje,s łonce i tak w kółko A ja od kilku dni nieciekawie się czuję. Zaczęłam 23 tydz,a czuję się jakbym rodzić miała Kręgosłup mnie dziś strasznie bolał (Ewurka zaraziłaś mnie ), do tego non stop spać mi się chce. Z chodzeniem mam problem,a jeszcze dwa dni temu dosłownie biegałam i robiłam dziennie po kilka km,a tu nagle taka zmiana,po przejściu małego kawałka musiałam dziś odpocząć,trochę mnie to martwi 
Za to happy jestem,bo wygrałam aukcję na ebayu ponad 40 ubranek dla chłopca 3-6mc za 99p i miły pan jeszcze mi je sam do domu przywiózł Ciuszki w super stanie z nexta,mothercare,etc. Mam więc z głowy już ubranka na ten okres życia Olusia Ciesze się jakbym co najmniej w totolotka wygrała
no widzisz,a ja dołączyłam kilka lat temu i wszystkie info o mnie można znaleźć w wątku,niektóre na początku na liście  Szanuję to,że nie chcesz się ujawniać,twoja sprawa,ale miło by było wiedzieć chociaż troszkę,np. ile masz lat (bo nie wiem czy traktować ciebie jak córkę czy matkę  ) oraz skąd w Uk,bo może akurat gdzieś koło mnie  Ale to twój wybór i twoja wola jakie info o sobie udostępnisz,a idąc tym tropem to ja odpowiadam,że jestem sobą,a do tego kobietą, dzieci już mam,a także spodziewam się oraz mieszkam w północnej Anglii  I witaj na wątku- tak co by oficjalnie było
 u nas maty nie zdały egzamniu,Milka skopywała je w jakiś tajemniczy sposób,a łóżko i tak zasikane. Teraz śpi w tych majtkach na noc i odpukać od kilku nocy są suche,więc chyba możemy wrócić do spania bez  .
|
gratuluje wygranej aukcji
no wlasnie o tym pisalam, ze to normalne ze osoba dolaczajaca do grupy sie przedstawia
to tak jak w realu troche, ide np do pracy wszyscy chca zeby sie przedstawil a ja im mowie, ja tez nic o was nie wiem
co do mat, to ja mam te pampersa i one maja takie zakladki i klade pod przescieradlo i jeszcze zadna mi nie spadla, a wiktor jak spal w pieluchomajtkach to lal w nie ile weszlo
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d
Rośnie pyrtuś , i tak sobie ostatnio myślałam że fajnie by było gdyby Nikolka miała rodzeństwo. Jakoś mi się jej żl robi że taka jest sama , a tak to by sie miała z kim pobawić itp.
A co do Polski to nie chciało mi sie tu wracać , starsznie nie lubie tych rozstań . Łezka mi się zawsze kręci że człowiek musi na obczyźnie siedzieć.
|
to nie trzeba myslec a dzialac, odnoscnie rodzenstwa ,
a co do powrotow ja tez zawsze rycze , tylko ze ja co roku sama latam , to znaczy tylko z wiktorem bez meza, wiec placze ze bede tesknic ale jednoczesnie zdaze sie juz za mezem stesknic wiec jakos latwiej mi
Cytat:
Napisane przez blonde_hair

Ja tez nie lubie wracac  ale tu sie naprawde lepiej i latwiej zyje...az sie boje tego zderzenia z pl cenami
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------
|
o to , to, ja tez co roku nie moge sie nadziwic ile kasy w pl idzie
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Dzien dobry!
U nas pogoda sie popsula,jest chlodniej i pada 
A wczoraj obiecalam dzieciakom dlugi spacer,na ktory niestety wczoraj nie bylo czasu i d...
Milego dnia!
|
u nas tez pada od rana i szaro buro
|