Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
Napisane przez saaraa_lub
Magdalena
Oli kaszki niesłodzone Holle, ja zamówiłam ostatnio Nominal (czeski chyba można powiedzieć,ze odpowiednik Holle).
|
dzieki 
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Magdalena512
Hej Mamuśki
Kaszki niesłodzone, to chyba kaszka kukurydziana, kleik kukurydziany i ryżowy. Takie zwykłe nieowocowe.
Ale nam wczoraj dziwnie wyszło, bylismy wieczorem poza domem, o 18 dałam Kubusiowi 200 ml mleka (takiego obrzydliwego z kartonika, super są w podróży, nic nie trzeba mieć ze sobą tylko mały kartonik i butelkę, ale za to słodkie że bryyy. No nic codziennie mu tego nie daje, więc liczę, że nie zaszkodzi), przewinęłam, a o 20.00 zasnął w samochodzie. Dojechaliśmy do domu, przełożyliśmy do łóżeczka i spał dalej  O 24.30 obudził się, zjadł kaszkę i spał do 8.50  z dwiema pobudkami na smoka  Ciekawe, o której teraz na drzemkę pójdzie.
Dzisiaj Księciunio kończy 10 miesięcy 
|
100 lat!!! 
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
Cytat:
Napisane przez muffinka90
hej mamuski
ciekawam, czy mojego syna cos nie ''lamie'' od kilku dni praktycznie tylko spi  12h w nocy i z 5 w dzien 
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
i w ogole to nic mi sie nie chce, spac nie moglam, nawet nerwosole nie pomogly, a potem mlody ryczal z godzine  dzis musze do gina, tz mial zostac z mlodym, ale musi kolege zastapic w pracy...0 moze zdazy jeszcze go z poczekalni zgarnac, bo chcialam jakies usg machnac, a z F to tylko po recepte zajde, caly dom sprzatnac, poprasowac, jutro zakupy, gotowanie, pakowanie... eh...
w niedziele wyjezdzam, wroce za ponad mies, nie przezyje bez was 
|
a gdzie to Cie znowu niesie?