2012-08-17, 13:24
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry podkład kryjący???
Cytat:
Napisane przez kinga1701
Jak również chciałabym się dowiedzieć o dobrym podkładzie kryjącym od "wieków" używam tego samego, ponieważ przy każdej próbie zmiany trafiam tylko na gorszy.
|
Ja z własnego doświadczenia polecam Kryolan Ultrafoundation mam paletę 24 kolory i wszytskie są świetne, niektórzy twierdzą, że nie jest na co dzień. Ja go akurat używam kilka dobrych lat na co dzień. Aplikuję go w następujący sposób: kładę krem nawilżający pędzelkiem, na to bazę silikonową, a potem własnie podkład, tym samym pędzlem, którym aplikowałam krem i bazę (przez to pędzel się dobrze ślizga), na koniec wtłaczam go delikatnie gąbeczką w skórę. Podkład przy tym aplikuję tylko na środek twarzy!, bo po bokach mam ładną, jednolitą skórę, więc po co ją zakrywac? Oczywiście podkład musi być idealnie dopasowany Ale nie ma efektu maski, nie brudzą się kołnierzyki, szaliki podkładem, nie boję się też dotykac twarzy w ciągu dnia. Pod spodem przykłądowy make up z użyciem podkładów Kryolana, więcej na mojej stronie www.kasiagolenia.eu Wszytskie make up wykonane są podkładami Kryolna, niektóre kamuflażem (Kamuflaż tej firmy to faktycznie już do użytku wyłącznie do zdjęć, albo jeśli ktoś ma np bielactwo... Jest to bardzo gęsta pasta.)
|
|
|