Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-17, 15:33   #216
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Wiem, ale nie zostawię auta na ulicy... Zwłaszcza, że biorę vana od rodziców, żebyśmy mogli jechać wszyscy (6 osób) jednym autem (taniej i wygodniej). Nawet swojego bym nie zostawiła w obawie przed kradzieżą a co dopiero rodziców miałabym zdrowo przegwizdane Pół biedy, że na ten parking składamy się wszyscy, więc cena powinna być do przełknięcia. Ile mogą nas kosztować 2 doby?
W centrum obstawiam co najmniej 50 zl za dzien. Mozecie jeszcze przemyslec zostawienie samochodu na jednym z prywatnych parkingow niedaleko lotniska (bo i tak z tamtej strony bedziecie jechac zakladam). Tam powinno byc sporo taniej (pierwszy lepszy jaki znalazlam jest za 30/doba, ale pewnie da sie znalezc taniej). A stamtad spokojnie da sie dojechac komunikacja miejska.

Ale nasze samochody stoja spokojnie na ulicach, a ile mozna sie zastanowic czy koniecznie w centrum, to w okolicznych dzielnicach raczej nie ma sie czego obawiac

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_a Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie...czy któraś z Was będzie może miała na weselu Dj-a lub była na takim weselu, gdzie własnie zamiast zespołu był dj? Jakie są wasze wrażenia i co na ten temat sądzicie?
Ja bede miec DJa i nie bylam jeszcze na ani jednym weselu, gdzie bylby zespol