Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-17, 15:24   #4287
Annaluka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

Bry

Trust wszystkiego najlepszego

Tak mnie ta propozycja od OPI wkurzyła, że lekko popłynęłam

Kiedyś to było tak, że firma pisała - dostaniesz to i to - napisz recenzję.

Teraz jest jakaś tendencja, że blogerka ma walczyć o te kosmetyki do recenzji - jakieś konkursy, oceny, wpisy reklamowe! I dopiero potem - może Cię ''nagrodzimy'' kosmetykiem do testów. Normalnie chcą z tego jakiś wyścig szczurów zrobić? Mamy między sobą konkurować? A to im powinno zależeć, czy mi? Bo ja mam tyle kosmetyków, że jakoś mi nie w głowie walka o kolejne Także ten tego

Witam!

A ja napiszę Pani jak ja to widzę...

Po pierwsze - nie jestem Waszą klientką, więc jakim cudem mam wydać subiektywną opinię na temat lakierów OPI, skoro ich nie posiadam w swojej kolekcji?

Po drugie - nie zadała sobie Pani trudu, żeby to nawet sprawdzić, co jest lekceważące w tym momencie.

Po trzecie - nie ma Pani pojęcia o marketingu w blogosferze.

Tym samym, dziękuję za propozycję, ale nie skorzystam z takich warunków.

To nie ja się proszę o lakiery OPI od Państwa, tylko Państwo chcą ''kupić'' ode mnie reklamę nie płacąc za nią ani grosza i obiecując gruszki na wierzbie. Z góry Pani mówię, że te działania są skazane na niepowodzenie, bo żadna szanowna blogerka nie będzie mamić swoich czytelników wpisami o OPI.

Ponadto promocja na Państwa FanPage jest mało kusząca, ponieważ wiele blogerek posiada taką liczbę Obserwatorów na blogu.

Pozdrawiam,
Bella