Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
Napisane przez migotka03
Ja też jestem na wychowawczym. Chciałabym tak jak ty robić tyle pyszności  , ale czsami to nawet kanapki sobie zrobić nie mogę  więc już sobie niczym głowy nie zawracam.
Ja też staram się dawać dziecku w miarę odpowiednie i zdrowe jedzenie, ale jak poczytałam ostatnio jak matki roczniakom dają codziennie parówki i danonki to zwątpiłam  
|
Żartujesz! Parówki?! Danonki?! No to ja pytań nie mam. Chyba za bardzo się przejmuję .
Ja czasem tez nie mam czasu zjeść. Ale plusem jest to, że Wojtuś dużo śpi od 3 do 4 godzin w ciągu dnia. Noce z reguły też. Ostatnie 3 noce wcale się nie budzi. Wstaje o 7.
Ale gotować i piec uwielbiam i jak tylko mogę komuś oddać mojego szkraba pod opiekę robię swoje.
Jedyne co mi nie wychodzi to utrzymywanie porządku w naszym małym królestwie. Sprzątam codziennie rano i na wieczór i tak jest bałagan. Czasami zastanawiam się po co to robię. Ale z drugiej strony chyba by nas ten bałagan zatopił gdyby nie te moje porządki. A ja tak lubię czyste mieszkanie. Heh .... może powodem jest to że mamy tak ciasno i mało miejsca a dużo rzeczy.
Może uda się w domku jak go skończymy budować i się przeprowadzimy.
|