Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-17, 15:36   #1143
gorzka_czekolada1
Raczkowanie

GG do gorzka_czekolada1
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Ja też jestem na wychowawczym. Chciałabym tak jak ty robić tyle pyszności, ale czsami to nawet kanapki sobie zrobić nie mogę więc już sobie niczym głowy nie zawracam.
Ja też staram się dawać dziecku w miarę odpowiednie i zdrowe jedzenie, ale jak poczytałam ostatnio jak matki roczniakom dają codziennie parówki i danonki to zwątpiłam

Żartujesz! Parówki?! Danonki?! No to ja pytań nie mam. Chyba za bardzo się przejmuję.
Ja czasem tez nie mam czasu zjeść. Ale plusem jest to, że Wojtuś dużo śpi od 3 do 4 godzin w ciągu dnia. Noce z reguły też. Ostatnie 3 noce wcale się nie budzi. Wstaje o 7.
Ale gotować i piec uwielbiam i jak tylko mogę komuś oddać mojego szkraba pod opiekę robię swoje.
Jedyne co mi nie wychodzi to utrzymywanie porządku w naszym małym królestwie. Sprzątam codziennie rano i na wieczór i tak jest bałagan. Czasami zastanawiam się po co to robię. Ale z drugiej strony chyba by nas ten bałagan zatopił gdyby nie te moje porządki. A ja tak lubię czyste mieszkanie. Heh .... może powodem jest to że mamy tak ciasno i mało miejsca a dużo rzeczy.
Może uda się w domku jak go skończymy budować i się przeprowadzimy.
gorzka_czekolada1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując