Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół weselny RATORO
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-17, 16:32   #2
asia_28w
Zakorzenienie

Dot.: Zespół weselny RATORO

Cytat:
Napisane przez Bushnell Pokaż wiadomość
Witam serdecznie

Piszę z zapytaniem, czy któraś z Was drogie Wizażanki miała może styczność z zespołem RATORO ze Śląska? Składa się on z 3 młodych facetów. Może byłyście na weselu, na którym grali, albo słyszałyście ich występ na żywo? Jestem zainteresowana tym zespołem, tylko że informacji na ich temat w internecie jest bardzo mało, a z chęcią poznam subiektywne opinie innych osób. Będę wdzięczna za jakiekolwiek
Dobrze trafiłaś. Przy tym zespole bawiłam się w styczniu 2010 roku podczas jednego ze studenckich bali na Śląsku. Kiedy usłyszałam pierwszą piosenkę w ich wykonaniu, to powiedziałam do Tżta "Chcę żeby oni kiedyś zagrali na naszym weselu" A wtedy nawet jeszcze nie byliśmy zaręczeni I kiedy w tym roku szukaliśmy zespołu, postanowiliśmy do nich napisać, choć wydawało nam się nierealne, że przyjadą do nas- ok. 200 km, albo policzą sobie sporo za dojazd. Udało się I jestem prze szczęśliwaNigdy w życiu nie wybawiłam się tak przy żadnym zespole jak przy nich. Grają świetne kawałki, pięknie śpiewają, a do tego są sympatyczni i świetnie rozkręcają imprezę. Z tego co wiem, nie robią żadnych dwuznacznych czy wieśniackich zabaw, i na tym nam bardzo zależałoTakże jeśli się wahasz to nie masz nad czym, bo naprawdę są super

Edytowane przez asia_28w
Czas edycji: 2012-08-17 o 16:33
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując