2012-08-18, 01:14
|
|
Przyczajenie
|
Prosze o Pomoc :(
Witam
mam bardzo wieki problem z którym już nie daje sobie sama rady ;/
Jestem z chłopakiem prawie 4 lata, na początku naszego związku było super wiedziałam o tym ze on mnie kocha i jestem dla niego wszystkim.
cały czas mi mówił ze chce mi się oświadczyć cieszyłam sie bardzo z tego powodu poniewaz tez go bardzo kochałam ..Spedzał ze mna jak najwiecej czasu jezeli nie moglismy sie widziec to ciagle do siebie wydzwanialimy i pisalismy smsy, po 2 latach gdzie planowal caly czas zareczyny (we wrzesniu) w maju zdradził mnie z inna dziewczyna .. zerwałam z nim bo nie moglam tego wszystkiego ciagnac jezeli uwazał ze mnie kocha dlaczego to zrobil twierdzil ze nie spali ze soba tylko sie calowali .. 10 miesiecy prosil mnie abym do niego wrocila wydzwanial do mnie przyjezdzał , plakal prosil o kolejna szanse .. po 10 miesiacach w koncu wymieklam i sie zgodzila do niego wrocic , po tym on jednak sam nie wiedzial czego chce stwierdzil ze on ze mna nie chce juz byc .. bylam zalamana bo Ciagle go kochalam .. okolo 2 miesiecy przekonywalam go ze dlaczego zmienil zdanie przeciez ciagle za mna chodził przez te 10 miesiecy .. Pozniej stwierdzil ze mnie kocha i jednak znowu chce byc ze mna .. wrocilismy do siebie ale ja juz niejest tak jak dawniej nie spedzamy ze soba tyle czasu , nie gadamy nie piszemy ,nie czuje sie dobrze on ciagle nie ma czasu dla mnie nie potrafi mi sie o mnie zatroszczyc pokazac ze mu zalezy od jakis 6 mies prawie ciagle sie klocimy i zrywamy wracamy takie troche dziecinne to jest .. Oststnio mi powiedzial ze nie chce ze mna byc bo mnie krzywdzi i nie potrafi mi juz okazywac uczuc jak kiedys ale nadal mnie kocha tak jak dawniej .. podjelismy decyzje ze postaram sie razem to wszystko naprawic . ale on nic nie robi w tym kierunku .ja juz mma dosc tego wszystkiego tych ciaglych klotni o nic .. Ale nie chce sie z nim rozstawac bo go Kocham to jest takie chore co ja mam robic ?? ciagle sie łudze ze on bedzie taki jak dawniej ..
jak naprawic to wszystko jezeli on o tym nie chce rozmawiac ??
albo jak sie wyleczyc z tej chorej milosci ??
Błagam was o pomoc ja juz jestem wykonczona tym wszystkim ..
|
|
|