Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-19, 13:35   #86
ausente
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Kurcze ale ty masz przeboje z tym TŻetem .. najpierw on ci wywija taki numer że tylko go a potem Ty sie jeszcze o niego martwisz .. Wybacz ze to napisze ale to bardzo toksyczny związek .. szkoda mi Ciebie .. naprawde bardzo Ci wspolczuje
no my nawet nie jestesmy razem.
On ma jakies zachwiania emocjonalne i on sam nie wie chyba co robi.
Najgorsze jest to ,ze pozniej ludzie do mnie ktorych nawet nie znam wydzwaniaja i mowia zebym dala mu szanse,bo chlopak chodzi i mowi o mnie ze jestem najcudowniejsza na swiecie ze on sobie nie wyboraza zycia bez nas i ze z nim cos zlego sie dzieje ,ze on nie wie co ma ze soba zrobic itd.
No i jest dobrze dwa dni ,trzy dni, a potem raptem bum i znow cos. A najgorsze jest to ,ze nie tylko on tak ma.Oni w tej pracy to chyba kazdy kazdego tam nakreca,bo rozmawialam juz z kobietami od 2 facetow co pracuja razem z 'TŻ" i obydwie powiedzialy to samo,ze od kad pracuja w tej firmie to im sie cos stalo i nie sa juz tymi samymi facetami .
A najbardziej boli mnie to ze on tak chodzi i wszystkim gada o tym jaka to ja cudowna jestem, jak to m u nie zalezy itd. Ale jak zaczyna byc dobrze,to cos sie zawsze stanie

A ja juz nie mam sily,a nie potrafie tak przestac o tym myslec
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora