Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kocham go, ale seks jest kiepski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-19, 15:07   #1
laura212
Raczkowanie

Smile

kocham go, ale seks jest kiepski

Hej dziewczyny ! Otóz mam pewien problem , od ponad roku jestem ze swoim chlopakiem .. Bardzo sie kochamy , myslimy juz o przyszlosci, o dzieciach , slubie etc. Jest kochany , dba o mnie , ''zawsze chwali sie mna'' i tym podobne . Ale problem jest taki, ze jest kiepski w lozku! ;(... To wlasnie z nim stracilam dziewictwo.. on juz mial wczesniej kilka partnerek ( ma 27 lat ) ja mam 19.... i nie mam porownania jesli chodzi o seks z innymi facetami ,ale czuje ze jest tragedia.. Seks czesto trwa ok.3 -4min. W ogole nie robi tego co powinnien, kiedy juz skonczy jest mega zmeczony, o drugim razie pod rzad nie ma w ogole mowy... tzw. nawet jakby chcial jego czlonek juz nie moze :p jest tregedia ,nie wiem co mam zrobic ( jestem zalamana, moje kolezanki mowia idz do innego ,zobacz jak to jest, ale w zyciu ! jestem wierna i zawsze bede !!! nie wyobrazam sobie zdradzic go, to nie w moim stylu !! gadalam z nim na ten temat z 100000000 razy ,zeby cos zmienic, i zawsze slysze ze nast. razem bedzie inaczej ,ale niestety nic sie nie zmienia. Juz nie wiem co mam robic, nie chce go zostawic przez seks, chodz seks jest dla mnie bardzo wazny, kocham go strasznie i nie wyobrazam sobie zycia bez Lukasza. pomozcie mi !
laura212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując