2012-08-19, 21:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
Napisane przez partytura
Ameliar - nie pękaj! Mi na usg niby nie wyszło 100% PCO, ale wypis z szpitala z endokrynologii to już PCOs dopisane od nich)+ zalecenie Jeanine, którego 2 opakowania teraz leżą..), bo za dużo męskich hormonów.. mało tego.. silne łysienie androgenowe.. a okazuje się, że w ciążę zaszłam.. więc różnie bywa i nie warto się zniechęcać. Kto wie, może euthyrox i niższe TSH mi pomogło, a może tak po prostu być miało..?
Trzymam kciuki za pozytywne niespodzianki, które nam wszystkim niesie los 
|
No niestety też mam problem z włosami ja nie mam problemów z tarczycą na szczęście z tym, że odkąd dostałam pierwszą miesiączkę w wieku 14 lat, tak przez resztę życia nie dostałam ani jednej! ani jednej! dopiero wywoływane lekami miałam. W wieku 16 lat wykryto u mnie PCOs. Przez 5 lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Ponad 2 lata temu odstawiłam i próbowaliśmy z moją gin zajść i nic z tego nie wychodziło przez 1,5 roku. Aż w końcu w lutym wysłała mnie endokrynolożka do szpitala i przepisali właśnie na te 6 mies te androgeny. Zobaczymy co we wrześniu powie...
Ale się nie poddaje i będę walczyć ile się da
|
|