Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 08:10   #1715
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Witam! Wiem, że nie uzyskam tu jednoznacznej odpowiedzi ale może ktoś miał podobnie.
Moje objawy to:
- spóźniony okres - 2 dni
- wcześniejszego okresu za bardzo nie kontrolowałam byłam na weselu, używałam tamponów i nie jestem w stanie powiedzieć czy był "normalny" , miał jednak odpowiednią długość
- w czasie kiedy powinny być dni płodne (z moich obserwacji ) zamiast śluzu płodnego miałam bardzo gęsty , biały i kleisty śluz
- nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu , nie bolą mnie piersi, nie jestem nerwowa (potwierdzone przez tż) i nie mam zachcianek (zawsze była to góra czekolady)
- na wysokości pępka do łona mam tak jakby ciemniejszą linie Może sobie wkręcam ale wydaje mi się ze jest tam jej zarys. W razie potrzeby wstawię zdjęcie
Trzy tygodnie temu oddawałam krew, poza tym nie choruje, mam wakacje więc jestem wypoczęta i nie mam za dużo stresów.
Test chcę zrobić za kilka dni, bo boję się , że będzie negatywny (znow)
Co o tym sądzicie?
Zrób test ciążowy, jeśli się martwisz. I nie wkręcaj sobie żadnych objawów: linea nigra (ta czarna linia, o której pisałaś) faktycznie pojawia się czasem u kobiet w ciąży, ale dopiero w drugim trymestrze