2012-08-20, 09:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
cześć,
Cytat:
Napisane przez kasia_aa
czesc. u mnie noc masakra, ide dzis do pediatry bo tak sie nie da. wstaje co pol godz, albo mu buzie zaknebluje albo z okna skocze 
|
Cytat:
Napisane przez wiolqn
ale pozostale ksiazki nei maja neic wspolnego z lovestory.
kasiaa no to u Ciebie podobnie jak u mnie, juz pewnie z poltorej tygodnia nie przespalam wiecej niz 4h ciurkiem a zazwyczaj 1,5h max. dzis bylo 6 pobudek z czego najgorsza 2-4,45 wyl, piszczal, plakal, jeczal, marudzil. a ledwie zasnelismy TZta budzik obudzil nas o 5
Adik lubi jak mu czytac. chyba chodzi o sam ton glosu. Ja mu czytam po angielsku bo mamy pelno ksiazeczek zwlaszcza bajki Disneya ale chcialabym kupic mu cos polskiego.
|
u nas to samo. też już nie wiem co robić i nawet wczoraj o 6 rano zabrałam poduszkę i poszłam spać do drugiego pokoju. Niech się tatuś męczy, ja wymiękłam 
Cytat:
Napisane przez owieczka86
Princ dzięki...ściągnę sobie;-) Fifi właśnie usypia...mam nadzieję że pośpi trochę bo mam pełno roboty w domu... Później młody zje obiadek i do basenu na balkon  no chyba że teścio nie będzie nic robił na podwórku to rozłoże basen w ogrodzie:-D
Czy Was też tak jak mnie w☠☠☠☠iają rady dotyczące Waszego dziecka od osób nie posiadających potomstwa...? Jakaś masakra ... To dla mnie nie pojęte tak samo jak to że ksiądz prowa dzi nauki przed małżeńskie:-D
|

Kupiłam spodnie dla małej w Lidlu, które są od dziś w promocji. Wzięłam te fioletowe. I polecam. Nie jest to sztruks na zimę i są dosyć cienkie, ale na jesień i do żłobka będą ok. Wzięłam 80ę i jest duża.
|
|
|