Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 13:43   #2968
nafnaf
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Bry
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Od kiedy nosze okulary i soczewki moje włosy rosną szybciej, nie wiedzieć czemu
To już mam wytłumaczenie, czemu moje okłaczenie miewa się tak dobrze
Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
nie, w przyszłym roku planuje zmienić. Ale żeby nie wypaść z obrotu można coś tam wysłać. Ponoć pracę najlepiej się zmienia spontanicznie
Cuś w tym jest
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
co się naoglądałyśmy zdjęć czekoladek etc. to Nasze
Ach, najfajniejszy byłby pakiet: zdjęcia plus czekoladki "we własnej osobie"
Cytat:
-upiekłyśmy chleby z żurawiną

Cytat:
A ostatnio eksperymentuje w kuchni mam już dwie mieszanki, które całkiem nieźle [ albo i lepiej ] pasują do piersi z kurczaka
wersja 1= cząber i lubczyk [mniej lubczyku]
wersja 2 = estragon i czosnek niedźwiedzi [mniej czosnku]
po raz drugi
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
W kwestii lasera niestety jestem wyautowana, włosy mam właściwie bez pigmentu, więc i tak nic z tego, pozostaje szuru-buru maszynką.
Przeczytalam - wytatuowana, i tak sobie pomyślałam, że chyba nam się nie chwaliłaś tatuażem
Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
a poza tym pozdrowienia ze słonecznej krainy (36 st) chociaż wiem że u Was też upały. Jest pięknie itd., także tego, trzymajcie się ciepło

Cytat:
uwielbiam lato

Najlepsza pora roku, jaka tylko może być
Cytat:
i muszę się pochwalić: idę na podwójną randkę niestety wiszę kumplowi przysługę i nie mam się jak wykpić, ale zastanawiam się jakim cudem ludzie proszą mnie o zdanie na temat innych osób. Przecież to niemalże masochizm.
Ooo, interesujące Pinki, tzn., że masz za zadanie wystawić opinię towarzyszce Twojego kumpla?
Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie mogę się zmusić do niczego.
Ostatnie 3 godziny przeleżałam na kanapie i oglądałam jakieś głupie programy.
To się nazywa przyjemny poniedziałek (zazwyczaj to jakoś wyjątkowo rzadko w przyrodzie występuje)

Cindusia, ja też chyba uszczknę trochę Twojej wiedzy tajemnej Od dłuższego czasu jakieś syfki mi się robią na policzkach Beznadziejnie, bo to jest akurat ta część twarzy, którą do tej pory miałam prawie bezproblemową Zaznaczam, że nie jest to raczej wina kosmetyków (bo nic ostatnio nie zmieniałam), faz cyklu ani innych cudów na kiju Ale jakoś mam wrażenie, że takie małe odtoksynowanie organizmu mogłoby pomóc Są jakieś konkretne ziółka na to? Najlepiej nie tabletki, tylko mieszanki ziół do zaparzania. Sama wiem o piciu soków warzywnych/ soku z kiszonej kapusty/ wody z cytryną itd., itp., ale w ziołach się za bardzo nie orientuję (chyba tylko bratka kojarzę pomocnego na takie przypadłości). Z góry dziękuję za konsultację

Alarm mi się w pracy włączył i wyje jak opętany - chyba zaraz łeb mi pęknie

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-08-20 o 13:46
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora