Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 13:37   #4619
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Duszaniola a jeśli ktoś jest na tyle dorosły że bierze się za wychowywanie swoich 15-16 letnich dzieci, to jego osobistą porażką rodzicielską powinna być niechciana ciąża owej nastolatki - wszak sam nie zadbał o jej edukację u lekarza ginekologa. Jeśli chodzi o pełnoletnie dziewczyny to mam mieszane uczucia ale takie naprawdę młodziutkie, 15, 16 17... To uważam że część odpowiedzialności wisi na ich rodzicach a dziadkach dzieci. Oczywiście są wyjątki od reguł i po prostu głupie nastolatki którym się nie przemówi do rozumu ale w większości to po prostu brak wiedzy.

Jeśli chodzi o tę matkę o której pisałam, z programu, no to trochę się potwierdza co piszecie bo wygląda tak ;p
http://1.bp.blogspot.com/-u79q8y6gNv...6.20.00+PM.png

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

A no i nie wiem czemu telewizor to ogłupiacz. Może dla dzieci ale ja nie łykam wszystkiego jak pelikan, to przecież rozrywka znana od wieków ;-p idąc tym tokiem myślenia dziwne że w takim razie niektórzy mają internet, bo wszystko co w tv jest tak samo dostępne tutaj a wręcz więcej tu głupoty przez anonimowość. Tak samo kino może ogłupiać jak się puszcza badziewie. Ja tam mam telepudło i jak mam ochotę to oglądam ;-p nie powiem, większość to chłam, ale znowu bez przesady. Coś tam jest do oglądania.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora