Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 15:51   #304
tweet_83
Raczkowanie

Talking Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Hej hej
Ale Fajnie, ze tyle piszecie - zamiast nudzić sie i podjadac to wchodzę na forum Choć musze przyznac, ze na nudę nie moge dzisiaj narzekać - pierwszy dzien po urlopie zawsze jest dość intensywny... I przez to moje posiłki dzis były takie sobie tzn dietetyczne i zdrowe, ale było ich za mało!!!!!
Sniadanie o 8: Owsianka (40g platkow owsianych +250 ml mleka) + jogurt nat z otrebami.
Lunch o 13: sałata z 4 pomidorami + ser owczy + pomidory suszone
+ jogurt naturalny i owocowy. (każdy jogurt to 100g - większe cieżko tutaj kupić).
Teraz jestem juz po pracy zaraz kupic sobie jakis owoc na podwieczorek, a na kolacje bedą krewetki z grilla
Jak wrócę do domu to napisze cos wiecej, bo teraz pisze z telefonu i kiepsko mi idzie
Za godzinę mam spotkanie w sprawie mieszkania (szukamy czegoś większego i bliżej miejsca pracy) więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

I jeszcze jedno: wczoraj napisałam, ze ważne 55, ale dzis to sprawdziliśmy i jest 56 - trzeba sie szybko rozprawić z tym dodatkowym pourlopowym kilogramem
tweet_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując