Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 16:00   #72
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
No to jak coś to testujemy razem i innej opcji niż II nie widzimy

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Ja sobie tłumaczę to tak jest wszytsko dobrze a nasza Luna jest szczęśliwa i poszła się pochwalić rodzince i później do nas wróci podzielić się swoim szczęściem innej opcji nie przyjmuję
Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
No ja też mam nadzieję,że Twoja wersja się sprawdzi!!!

A co do naszego testowania to owszem testujemy razem
Z tym,że u mnie wszystko jest rozwalone przez to,że brałam tabletki więc i cykle są różne Ostatni miał jakieś 21-22 dni cholercia. I biorąc go pod uwagę to testuje 28 sierpnia. Ale nie wiem dokładnie jaki ten cykl będzie więc zagadka u mnie

Widzę Lunao na dole
Dziewczyny trzymam za was kciuki mam nadzieje że w niedziele będziemy świętować wasze 2 kreseczki

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jestem!
Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie
tak długo bo korki i poczekalnia, bo ja mam wizyty w poradni w szpitalu
No więc mój dzidziol urósł przez 2 tyg dokładnie tyle ile miał urosnąć bo ostatnio było 6t4d a teraz jest 8t4d aaaaaaaaaa jestem mamą i on jest w moim brzuchu, nie wierzę !!!!
ale była chwila grozy gdy lekarz zaczął patrzeć hmm 6 tydzien? o mój Boże.. już wiedziałam, błagałam Boga tylko nie to.. ostatnio powiedział (5 tydzień w 8 tyg) a ja mówie nie... ma być 8 ostatnio był 6...
przybliżył.. mina surowa, "a! zgadza się! Jest 8 i nawet 4 dni" no to mówie "idealny" MAM IDEALNE DZIECKO DZIEWCZYNY !!!!!
całe 1,90cm ale mówie że ma metr dziewiędziesiąt
i oprocz TŻ który czekał w poczekalni, oczywiście jesteście pierwsze którym to ogłaszam

Moja kochana
Mam na tym samym piętrze ale to tylko w wyjątkowych sytuacjach

Luna ma gdzieś rodzinke przyleciała do was i pewnie nawet się nie zdąży przebrać przez to bo rodzinka czeka i idziemy na lody

Mój dzidziol, zamazana wersja zdjęcia bo TŻ wziął pokazac lepsza mamie ale łapki są!! Napewno je widziecie tam po bokach to duże to głowka i serducho biłoooo kij ze zdjeciem, na żywo jaki był śliczny on w sensie że dzidziuś
Luna tak się ciesze że jest u was wszystko ok

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora