2007-02-03, 14:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Cytat:
Napisane przez mysza_87
A ile masz stron że tak dużo będzie to kosztowało??  Kolorowe strony?
|
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
O matko, a ja psioczyłam jak dałam 18 złotych za ksero  a tu tyle kasy.... a mówią ze studia są za darmo  i gratuluję mimo wszystko zaliczenia kolosa  ostatecznie dobre 3 nie jest złe 
u mnie jest jeden taki koleś co dla podkreślenia faktu że studentka według niego jednak nie umiała, ale z litości jej zalicza, postawił jej 3 z takim minusem że zrobił dziurę w jej indeksie 
|
To są wydruki wielkoformatowe - plansze 100 x 70 cm. Jedna kosztuje 30 zł, będę miała 4 albo 5 takich plansz, zależy, jak się zmieszczę. Na nich będą: rzuty i przekroje projektowanego obiektu (biblioteki), elewacje, wizualizacje, jakieś analizy itp.
Z tą tróją to faktycznie nie jest najgorzej, z tym że jedno zadanie muszę poprawiać. Jeśli przy ocenie jest napisane "OD", czyli "odrobienie domowe", to trzeba przerobić to pytanie jeszcze raz i iść do kolesia pogadać o tym Raz miałam "OD" przy ocenie -4, więc to różnie bywa.
Dziewczyny, dopiero teraz zabieram się za dalszą część pracy nad projektem, bo mój TŻ tak tęsknił za mną, że musiał przyjechać i wyciągnąć mnie na kawę
|
|
|