Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla pań wżących 75+ i chcących to zmienić raz na zawsze!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 16:41   #39
abre90
Wtajemniczenie

Dot.: Dla pań wżących 75+ i chcących to zmienić raz na zawsze!

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość
Dziewczyny - co myślicie o Grzybku Tybetańskim? Siostra TŻta ma już od dłuższego czasu i popija, rozdaje wszystkim wkoło, to i ja wzięłam. Właśnie piję go zmieszanego z brzoskwiniami Trzyma się go w mleku i to mleko fermentuje podobno w cudowny sposób:P http://grzybektybetanski.pl.tl/W%26%...-lecznicze.htm

Ciekawa jestem ;P Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi, a co kefiru się napiję to się napiję:P
Stosowałam dłuższy czas. Jeżeli chodzi o wpływ na odchudzanie to trudno mi powiedzieć czy jakiś był, ale porządnie mi się oczyścił organizm.
Początkowo pojawiły mi się czerwone plamy na rękach, myślałam, że to uczulenie, ale po konsultacji wyszło na to, że po prostu zaczęły "wychodzić" ze mnie toksyny, bo niedługo potem przeszły mi poranne bóle brzucha i bóle menstruacyjne(a miewam takie, że chodzę po ścianach)
Dziękuję kochana, że mi o nim przypomniałaś Wieczorem rozmrożę i znowu zacznę hodować
20,4 kg na minusie
pierwszy cel osiągnięty!
aktualnie przejście na ustabilizowanie
ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze

Edytowane przez abre90
Czas edycji: 2012-08-20 o 16:42
abre90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując