Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 17:06   #306
gwiazdka93
Zakorzenienie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Cytat:
Napisane przez tweet_83 Pokaż wiadomość
Za godzinę mam spotkanie w sprawie mieszkania (szukamy czegoś większego i bliżej miejsca pracy) więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok
Pewnie już po spotkaniu, ale i tak żeby poszło po Waszej myśli

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
Hej
Ja również się przyłączę, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. A więc: lat 20, wzrost: 171 cm i 75 kg. Przytyłam bardzo przez chorą tarczycę (mam niedoczynność wykrytą rok temu). Ponadto jem ogromną ilość słodyczy, chodzę do psychologa, aby nie "zajadać" problemów, a raczej przestać. Jest to mój ogromny nałóg. Chciałabym schudnąć 15 kg. Najlepiej jak najszybciej, ponieważ nie jestem cierpliwa co do swojego wygładu i kg i kiedy nie tracę ich szybko nie widzę różnicy. Szukam sposobu na zamienienie słodyczy na coś innego. Zaczęłam od dziś. Jestem sprzedawcą w firmie Reserved, praca nie siedząca, bardziej stojąco-dźwigająco-chodząca.
Zjadłam:
I śniadanie: kromka chleba z twarogiem czosnkowym + herbata z 2 łyżeczkami cukru
II śniadanie: pół rogala jogurt bananowy Jogobella i jogurt bananowy pitny
Obiad: (nie chciało mi się nic robić - po 8h pracy nie chce się niestety) płatki śniadaniowe - czekoladowe muszelki z mlekiem 1,5%
i prawie litr wody mineralnej niegazowanej.
Dziewczyny już dziś ciągną mnie na fitness, ale nie mam mocy niestety...
Może któraś z Was będzie mnie wspierać . Bardzo szybko się łamie w diecie niestety...
Cześć Jesteś 3 os. w tym wątku z niedoczynnością, ja również na to choruję, więc będziemy się razem wspierać, bo ciężko jest schudnąć przy niedoczynności Zamiast słodyczy ja proponuję orzechy, owoce (np. nektarynki, morele), a najlepiej jakieś warzywka pokrojone (np. marchewka).
Jeśli mogę dodać coś od siebie, faktycznie za dużo węglowodanów masz w diecie. I śniadanie w porządku, z tym, że może warto by słodzić tylko jedną łyżeczkę. Jogurty owocowe już tu wcześniej odradzałyśmy. Najlepiej zjeść naturalny z dodatkiem świeżych owoców, płatków itp. Poza tym na drugie śniadanie można przygotować jakąś sałatkę owocową Czekoladowe płatki to mnóstwo kalorii i cukru

Ja jestem po przedostatnim posiłku, pół brokuła za mną Swoją drogą polecam, brokuły są strasznie sycące. Przed dietą jadłam je o 17 i później nie musiałam nic jeść do rana, bo czułam się pełna.
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując