Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 21:31   #322
gwiazdka93
Zakorzenienie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
Aha, jeszcze napiszę że mam 166 cm wzrostu, ważę aktualnie 55,8kg (jeszcze niedawno było 59!). Niby nie jest to jakaś tragedia, ale widzę po sobie, że trochę trzeba pożegnać. Najbliższy cel to 54 kg, poźniej pomyślę może o 52 kg. I muszę trochę się ujędrnić.
Tragedia? Ja mam tyle samo wzrostu i ważę 64 kg, mój cel to 59 kg. Nie chciałabym zejść poniżej 55, 5 lat temu ważyłam 63 kg i wyglądałam jak szkielet

Cytat:
Napisane przez letina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co Wy robicie, że chce Wam się ćwiczyć Ja jakoś nie umiem zacząć
Dzisiejszy jadłospis:
9.10 Śniadanie: 2 wafle ryżowe z żółtym serem +kawa z mlekiem
12.10 2Śniadanie: jogurt 7zbóż
15.00 Obiad: warzywa na patelni z ryżem i kurczakiem (mrożone).
od16 nie było mnie w domu i wpadła puszka pepsi i lód Twister(niecałe 100kcal)
21.00 Kolacja: bułka z ziarnami z dżemem niskosłodzonym i trochę ponad połowę serka wiejskiego light.
Ja sobie wyobrażam wzrost kg na wadze i skutkuje
Trochę ubogie śniadanie masz, ja bym dorzuciła do tego jakieś owoce/ jogurt naturalny/ twarożek, a wafle można zamienić na pieczywo pełnoziarniste. Dżem na kolację jakoś nie bardzo, prędzej na śniadanie, zamiast wafli

U mnie dzisiaj:
I. Twarożek domowy grani z Piątnicy, 2 kromki żytniej Wasy, jedna z konserwą i pomidorem
przekąska: 2 kostki gorzkiej czekolady
II. Pół De Volaile'a, mała nóżka kurczaka, 50 g kaszy kuskus (semoliny z pszenicy durum), sałatka ze świeżego ogórka
III. Mała miseczka winogron
IV. Pół gotowanego brokułu
V. 3 łyżki serka wiejskiego
+ 60 min aqua aerobiku.
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując