Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z zazdrosnym facetem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-21, 08:10   #5
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Problem z zazdrosnym facetem

Cytat:
Napisane przez anula46 Pokaż wiadomość
Witam, mam problem ze swoim chłopakiem. Mam 20 lat a on 21. Oboje studiujemy medycynę-jesteśmy w tej samej grupie. Ze swoim chłopakiem jestem od 7 miesięcy tj. od lutego 2012. Juz w czerwcu pojawiały się u nas kłotnie wynikajace z tego ze mój chłopak zarzucał mi iż podoba mi sie ktos inny a jego stawiam na 2 miejscu. Uważał się za gorszego od tamtego chłopaka. Póżniej wymyślił sobie kolejnego mojego kolegę. W lipcu problem znaczaco sie nasilił. Mój chlopak zmienił obiekt zazdrości. Teraz był nim moj kolega z praktyk. Zaznaczam, ze ja i mój chłopak cały lipiec spędzilismy razem, gdyz praktyki robiliśmy w tym samym szpitalu. Gdy dochodziło do poważnych kłotni mój chłopak nie przebierał w slowach i nazywał mnie np. beznadziejna, albo mówił "kto by taką chciał". Ale gdy ochłonął to później przepraszał. I mówił, ze to sie juz wiecej nie powtórzy. Ponadto gdy się całowaliśmy to wszystko niby było dobrze, ale gdy tylko skończylismy pieszczoty mój chłopak zarzucał mi ze podoba mi się ten kolega z praktyk. Po lipcu gdy oboej wrócilismy do swoich miast to wszystko sie uspokoiło, i nawet gdy pojechalismy razem na wakacje ten problem juz sie nie pojawił. Moj chłopak powiedział, że wie, że zachowywal się jak głupek i że już mi zaufa. Opowiedział mi też o tym ze przede mna miał dziewczyne która zerwała z nim a tydzien pozniej była juz z innym chłopakiem i dlatego sądzil, że ze mna bedzie tak samo. Ale ja nie wiem czy to wystarczający powod do tego by się tak zachowywać. Zaznaczam, że ani razu gdy od momentu gdy jestesmy razem nawet nie pomyslałam o innym chłopaku. Ale nie wiem co robić.Czy jest sens to dalej ciągnąc?
facet zachowuje sie beznadziejnie. po pierwsze - nie jestes jego byla dziewczyna. po drugie - nic nie usprawiedliwa jego chorych jazd i obrazania ciebie. jesli zalezy ci na zwiazku to postawilabym twarde granice - jeszcze jeden glupi tekst w tym stylu a koniec zwiazku. chyba, ze juz teraz sie meczysz to nalezy to zakonczyc. zwiazek ma byc frajda a nie wzajemna meczarnia.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując