Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mieszkanie u sióstr zakonnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-21, 20:17   #7
201605021613
Konto usunięte

Dot.: Mieszkanie u sióstr zakonnych

Cytat:
Napisane przez Majka90x Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w akademiku prowadzonym przez zakonnice i złego słowa powiedzieć nie mogę Wychdzimy/wracamy o każdej porze dnia i nocy, wyjście na imprezkę i powrót koło 4 w stanie wskazującym nawet jest na porządku dziennym, w nocy dyzur mają panowie portierzy i nie robia żadnych problemów nie ma żadnych obchodów/kontroli, siostry nigdy nie wchodzą do pokojów, jedynie na koniec podczas kontroli czystości i porządku jak juz sie wyprowadzamy... A same siostry naprawdę równe babeczki Jedna jest taką jajcarą że aż byłam w szoku I żeby nie było że jestem jakaś zdewociała, wrecz przeciwnie, do kościoła nie chodze i jestem raczej z tych "niegrzecznych" ale o dziwo mieszkanie u sióstr mi się podoba w tym roku będzie 4 rok kiedy mieszkam w tym akademiku i nie zamieniłaybym go na inny, jest tanio, krok od uczelni, dostep do internetu non stop czego chcieć więcej
Moja koleżanka mieszkała podczas studiów przez rok u zakonnic. Potem się wyniosła, bo one mieszkały dość daleko za miastem, autobus jeździł tam co godzinę.

Ale nie narzekała, podobnie jak u Wizażanki wyżej siostry były sopko, też żartowały często. Tylko jak się wracało po 22, to trzeba było bić cicho, by nie budzić, ale ton wiadomo
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując