Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A ciąży brak
Wątek: A ciąży brak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-22, 08:27   #83
201609062117
Konto usunięte

Dot.: A ciąży brak

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
Ja np przed niektórymi udaje,ze chcę ale nie moge mieć dzieci,zeby się odczepili
Wiem,że mogłabym mówic wprost ( tak robie w 90% przypadkach) , ale czasem nie chce mi sie tłumaczyć,ze po prostu nie chcę.

Ale rozumiem,że ktoś pragnie dziecka najbardziej na świecie (tak jak ja nie chcę)
Sama mam swoje marzenia (nie związane z dziecmi) i wiem,że to trudne nie móc ich zrealizować
taki urok naszych czasów
Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Autorka nawet nie miała robionego monitoringu, a szkoda, bo to ważne.

Szkoda mi autorki, przykro również czyta się niektore posty, zwłaszcza jamestown (ale ona już wie, że się z nią nie zgadzam ).
Uważam, że nie powinno się naskakiwać na autorkę. Każdy jest inny. Wydaje mi się, że powinnyśmy pomóc autorce, tzn. zmotywować ją do zmiany nastawienia, polecić może odpowiednie wątki w poczekalni (jeszcze raz powtórze - to kopalnia wiedzy) albo wypisać badania, które powinna wykonać (lekarze są różni).
Widocznie autorka wątku należy do osób słabych, ale to nie powód, żeby ją za to krytykować.
Jest to forum publiczne i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, jeżeli tylko nie obraża rozmówcy.
A to że ktoś jest słaby nie oznacza, że trzeba go głaskać po głowie i współczuć jego słabościom. Wręcz przeciwnie. Im szybciej przejrzy na oczy tym lepiej dla wszystkich.
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując