Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nas prześladuje jesienna zmora i uświadamia nas, że już na botki pora! cz. 74
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-22, 10:24   #528
biala_bula
Wtajemniczenie

Dot.: Już nas prześladuje jesienna zmora i uświadamia nas, że już na botki pora! cz.

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Czekaj, już po kolei piszę: Twój styl z Salą samobójców za 11,95, Claudia z książką, nie wiem jaką:d Claudia ze szklanymi bransoletkami za 9,99, czasami warto zajrzeć do gazet dla nastolatek, bo są fajne dodatki, typu kolczyki, bransoletki z zawieszkami, w Gali Lęk wysokości za 29,99, Party z książką z serii Agatha Raisin za 13,99(swoją drogą całkiem fajnie napisane książki, takie na odmóżdżenie), za 19,99 we Wprost książka Marii Nurowskiej za 19,90, w newsweeku Wywiady Torańskiej "Są", za ok. 20 zł, w tej chwili to chyba wszystko, ale w Vivie np jest Królewna śnieżka, za 30 zł, w Gazecie Wyborczej dziś spiderman 2, za 20 zł, ale nie polecam, za jakiś czas będą wszystkie 3 części w pakiecie za 35 zł pewnie, tak jak ostatnio, gdy mieli filmy z gazeta:brzydalNo i chyba wsio

Ludzie mnie nieziemsko wkurzają znów Wczoraj Niemka, po niemiecku gadala mi wyklad, jak to jest możliwe, że w Polsce Bild jest za 4,5zł, a w Niemczech za 0,50 centów... I dlaczego tak jest ?1 Nie dodam, ze rozumiałam co drugie słowo i mówiłam, że nie wiem
o mamo Ty jestes skarbnica wiedzy skad Ty wiesz o tych wszystkich prezentach Mya??

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
Od miesiąca wysyłam swoje aplikacje na różne stanowiska, a mój telefon nadal milczy
moze masz wylaczone dzwieki??

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość

kolor taki szaro khaki, fajny
raczej 39 bierę
no to chyba sie zaplacze

tiru riru, kupa żwiru

biala_bula jest offline Zgłoś do moderatora