Czekaj, już po kolei piszę: Twój styl z Salą samobójców za 11,95, Claudia z książką, nie wiem jaką:d Claudia ze szklanymi bransoletkami za 9,99, czasami warto zajrzeć do gazet dla nastolatek, bo są fajne dodatki, typu kolczyki, bransoletki z zawieszkami, w Gali Lęk wysokości za 29,99, Party z książką z serii Agatha Raisin za 13,99(swoją drogą całkiem fajnie napisane książki, takie na odmóżdżenie), za 19,99 we Wprost książka Marii Nurowskiej za 19,90, w newsweeku Wywiady Torańskiej "Są", za ok. 20 zł, w tej chwili to chyba wszystko, ale w Vivie np jest Królewna śnieżka, za 30 zł, w Gazecie Wyborczej dziś spiderman 2, za 20 zł, ale nie polecam, za jakiś czas będą wszystkie 3 części w pakiecie za 35 zł pewnie, tak jak ostatnio, gdy mieli filmy z gazeta:brzydalNo i chyba wsio
Ludzie mnie nieziemsko wkurzają znów

Wczoraj Niemka, po niemiecku gadala mi wyklad, jak to jest możliwe, że w Polsce Bild jest za 4,5zł, a w Niemczech za 0,50 centów... I dlaczego tak jest ?1 Nie dodam, ze rozumiałam co drugie słowo i mówiłam, że nie wiem