2012-08-22, 11:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajlandia
Cytat:
Napisane przez 7sweety7
oki dzieki,
Oj nie wiem, ceny mnie troche porazaja
Narazie najtansze loty jakie znalazlam
Londyn-Bangkok-krabi-Bangkok-Male bezposrednie, dwie osoby 1800£
nie wybralam jeszcze wyspy, podoba mie sie bardzo Kuredu, ale tam trzeba sie dostac wodolotem ktory po pierwsze kosztuje 500£, a po drugie trzeba przyleciec przed 15.30 na Male lub czekac do nastepnego dnia, wiec szukam wyspy gdzie moge sie dostac lodzia. 6 nocy all inc na Kuredu bezposrednio na ich stronie wychodzi mi 1500£ za pokoj, ale mam nadzieje ze znajde cos lepszego, bo mam caly styczen i luty do wyboru.
Wyglada na to ze organizujac samemu wychodzi drozej w tym przypadku, bo w biurach podrozy za 2000£/os mozna pojechac na dwa tygodnie, tylko nie wiem co tam mozna robic dwa tygodnie, dlatego pomyslalam o Tajlandii.
ostatecznie jak nie znajde nic sensownego to beda dwa tygodnie w Tajlandi
|
ja właśnie kiedyś chciałam na malediwy, ale jak zaczełam czytać o nich to wychodzi strasznie drogo i na 2 tygodnie za nudno dla nas. Dlatego zdecydowaliśmy się na Tajlandię na kilka róznych miejsc.... a zamiast Malediwów lecimy na Koh Lipe - którą zwą tajskimi malediwami więc mam zastępstwo 
czy wychodzi drożej jak się organizuje samemu...hmmm no nie wiem, moze zależy w jakim okresie, czy znajdziesz odpowiednią promocję, ja dzięki temu że noclegi rezerwowałam już w lutym to na jednym zaoszczędziłam około 250 euro... no i ty lecisz w sumie w szczycie sezonu... to też zmienia postać rzeczy... ja nie chciałam stacjonować całe wakacje w jednym miejscu, więc wolałam organizować sobie sama i na razie wychodzi nam ok 1000 euro na osobę z biletami i noclegami, a lecimy na 2,5 tyg
|
|
|