Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-22, 13:30   #3669
tosiajola
Rozeznanie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Z moich osobistych wrażeń wynika, że u Kamili rzeczy są przypadkowe (do tego niewyprasowane i czasami zmechacone) a u MG są to nowe, ładne (no nie wszystkie, te spodnie to akurat dla mnie koszmarek), a zdjęcia przypominają sesje z gazet, gdzie też jest za dużo wszystkiego i na co dzień by się tak nie ubrało, ale na sesji może to wyglądać ciekawie.

No i sama jakość zdjęć- wiadomo, że na dobrych zdjęciach i średnia stylizacja lepiej będzie wyglądać.

Przejrzałam tylko parę postów z bloga mg, niektóre mi się podobają, niektóre częściowo, niektóre zupełnie.
Ale nogi to ma niezłe
a mi się jej styl podoba, choc sama bym nigdy sie tak nie ubrała... kto wie czy ona nie chodzi tak na co dzien? chyba nie ma dwoch osobnych szaf z ciuchami na bloga i z ciuchami do wyjsciaJeśli ktoś tak lubi chodzić... czemu nie. Akurat mi się wydaje, że jej stylizacje nie są wymuszone i choć bardzo barwne, kolorowe i zakrawające o kicz to jednak jakieś...
Jak ktoś chce to niech nawet chodzić w sukniach barokowych na co dzien (zresztą widzialam kiedys reportaz o takiej kobiecie, co ubierała się w takim stylu). Łatwo było ocenić, że chora psychicznie itp. A ona po prostu miała swój świat^^

Hermann Hesse

Edytowane przez tosiajola
Czas edycji: 2012-08-22 o 13:46
tosiajola jest offline Zgłoś do moderatora