2012-08-22, 14:30
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tajlandia
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion
W biurze takie wycieczki są tańsze, bo biura mają lepsze stawki cenowe aniżeli indywidualni klienci.
Jak piszesz ostatecznie spędzicie 2 tygodnie w Tajlandii  tam jest tyle ciekawych i pięknych miejsc, że moje 3 tygodniowe pobyty były zawsze za krótkie
Widziałam, że wcześniej pisałaś o Krabi, to jest bardzo dobra baza wypadowa na wyspy i ogólnie fajne miejsce do wypoczynku.
|
O dzieki, teraz juz jestem pewna, ze Krabi na te 6 dni, 2 w Bangkoku, a jak nie Malediwy to jescze moze uda nam sie na drugo strone wybrac.
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
ja właśnie kiedyś chciałam na malediwy, ale jak zaczełam czytać o nich to wychodzi strasznie drogo i na 2 tygodnie za nudno dla nas. Dlatego zdecydowaliśmy się na Tajlandię na kilka róznych miejsc.... a zamiast Malediwów lecimy na Koh Lipe - którą zwą tajskimi malediwami  więc mam zastępstwo 
czy wychodzi drożej jak się organizuje samemu...hmmm no nie wiem, moze zależy w jakim okresie, czy znajdziesz odpowiednią promocję, ja dzięki temu że noclegi rezerwowałam już w lutym to na jednym zaoszczędziłam około 250 euro... no i ty lecisz w sumie w szczycie sezonu... to też zmienia postać rzeczy... ja nie chciałam stacjonować całe wakacje w jednym miejscu, więc wolałam organizować sobie sama i na razie wychodzi nam ok 1000 euro na osobę z biletami i noclegami, a lecimy na 2,5 tyg
|
Wow, to super udalo Ci sie to zorganizowac!
No wlasnie, dwa tygodnie to nuuuda, ale zawsze chcialam zobaczyc, a mozna sie dostac z Tajlanii i potem do Londynu po drodze i pobyc kilka dni, wiec idealnie jesli nie bedzie kosztowalo majatku.
Jescze popatrze, bo fakt szczyt sezonu, ale moge zmieic kilka tygodni w ta czy w ta. Teraz tez zauwazylam ze 2-16 obejmuje Walentynki, moze tz ma to jakis wplyw
Czas edycji: 2012-08-22 o 14:33
|
|
|