Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-23, 07:28   #1531
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ja u fryzjera byłam dzisiaj - tak na spontanie - i znowu mm uczucie " ojej, mam krótkie włosy" - bo wycięłam mocniej niż ostatnio:P
Umyję jeszcze dzisiaj głowę i się ułożę po swojemu. Byłam u innej fryzjerki niż zawsze, czuję, że są zdradziłam trochę:P i czegoś mi brakuje - ale nie jest chyba źle))

Lubię chodzić do fryzjera, odstresowuje mnie to, ale może dlatego, że już 3 lata chodzę w jedno miejsce, fryzjerka super babka (, no tylko że dziś byłam gdzie indziej, bo spontan wyszedł).

Hania : przeszła Ci już faza z zapuszczeniem i naturalnym kolorem? Nie kusi Cię zapuszczać??? Bo mnie czasem kusi jak takie piękne upięcia widzę...ale to droga przez mękę i z moją drobną trójkątną twarzą..to nie tak łatwo znaleźć dobrą dłuższą fryzurę.. i w efekcie ciągle mam różniaste wersje bobów, raz dłuższe, raz krótsze, raz wygolone tak, raz siak, raz dłuższy przód i tak dalej:P:P

I kurczę nie wiem - ciągle się nie mogę zdecydować.

W ogóle dziewczyny "po fryzjerowe" - dajcie jakąś fotkę do klubu czy coś!
ja zawsze proszę żeby było najkrócej jak się da- jak wychodzę od fryzjera to nie mogę czuć wosów ani nad uszami ani na karku
Ja czasem zdradzam moją fryzjerkę- tak na zasadzie odmiany- niby zawsze obcinam się tak samo- ale jednak co fryzjer to inaczej to interpretuje

Juz nigdy nie zapuszczę- nie ma mowy. Wiem ze najlepiej wyglądam tak jak teraz!
Co do koloru- mąż namawia mnie na czarny- ale chyba się nie zdecyduję- Pók co

Jak się ogarnę to zrobię te foty.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora