Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie sprawiam mu przyjemnosci :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-23, 09:05   #2
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: nie sprawiam mu przyjemnosci :(

Cytat:
Napisane przez kkkaja_007 Pokaż wiadomość
Witajcie jestem tutaj nowa wiec liczę na waszą wyrozumiałość. Chciałabym się poradzić, poznać obiektywne zdanie osób bardziej doświadczonych ode mnie;/ Od ok 2 lat jestem razem ze swoim chłopakiem, który jest 4 lata starszy, jego przeszłość była bogata w kontakty z innymi dziewczynami ja natomiast mam 19 lat i nigdy nie miałam żadnych partnerów seksualnych. Myślę, że nasz związek opiera się na wzajemnym uczuciu, a właściwie jestem tego pewna, od jakiegoś czasu zbliżyliśmy się do siebie, a mianowicie nie jest nam obcy seks oralny, pettinig, na inny nie jestem gotowa. Mój "problem" jeżeli można tak to nazwać polega na tym, że wydaje mi się ze nie sprawiam przyjemności mojemu facetowi, on mi tak nigdy nie powiedział ja jednak widzę, że podczas naszych zbliżeń nie szczytuje w przeciwieństwie do mnie, gdyż czasem mi się to zdarza. Na początku się tym nie przejmowałam ale teraz cały czas mnie to trapi, nie wiem co mam już o tym wszystkim myśleć bo to już trochę trwa. Zaczynam sobie zarzucać jakieś błędy, później staram się je poprawiać ale nie daje to żadnego rezultatu. Jak to u was wyglądało?
Wyłącz komputer i pogadaj o tym ze swoim facetem. My nie wiemy, czy popełniasz w ogóle jakieś błędy i jak je naprawiać.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując