2007-02-04, 10:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Napisane przez Vrenth
Wrzuciłam jeszcze raz co mi przyjdzie (nie tylko moje), z K03 w poniedziałek. więc jak chcecie, to mogę wrzucić jakieś forki, opisy...
20586 WIOSENNA PARASOLKA
27631 EXTRAORDINARY DEO KULKA
21238 KOLEKCJA BIZUTERII TALINE - będzie fotka
21535 OPASKA NA WLOSY SPA
01024 ANTYP.CHUST.DEZOD.BREATHE
00976 ANTYPERSP./KREM BREATHE
08839 ODSW.ODZ./WL.CIENKICH JASMIN
34207 ZESTAW 3 MINI BLYSZCZYKOW
10223 FAR AWAY DEO KULKA
35154 PLYN/KAP.CZEKOLAD.TRUFLA
13441 SENS.PLYN/KAPIELI CELEBR.ME
53165 AS TONIK NAWILZAJACY
53157 AS KREM MOISTURE24
20602 NASZYJNIK ORALIA
79467 KR.INT.REGEN.OKOL/OCZU VB - nowy krem anew, będzie skład
|
ach już się nie moge doczekać jutra, kiedy zobacze na Twoim zdjęciu kolekcje biżuterii Taline - strasznie kusi i ciekawi mnie jej realny wygląd
widze, że masz także Vrenth możliwość wrzucenia na wizaż zdjęcia OPASKI NA WLOSY Z SPA- z miłą chęcią bym ją obejżała, bo wsumie zastanawiałam się nad nią wcześniej, może jakby się okazała fajna to uległa bym i zamówiła i ją.
Cytat:
Napisane przez aniamik
Ja bede miala w poniedzialek torbke IRLANDE tą białą z czarnym haftem, to moge zamieścić zdjęcia, gdyby któraś z Was chciała 
|
wsumie już po opisach dziewczyn właściwie z niej zrezygnowałam, ale jeśli byś miała możliwość zrobienia zdjęcia to z miłą chęcią bym ją zobaczyła jaka jest na zewnątrz i w środku, wiadomo, że każdy ma inny gust-a może czasem by mi się spodoba i wówczas wzieła bym ją w kat 04. 
Cytat:
Napisane przez kasiek1122
a co to się stało, że nikogo nie ma?  ale za to we wtorek to będzie tłoczno  tak przeglądałam foteczki, które zamieściła majula tych cieni, ale słabo widzę powder pink..czy na oku jest mało zauważalny, tzn czy daje efekt lekkiego połysku (bo na zdj wydaje się strasznie delikatny) czy może jest dość widoczny? 
|
o tak we wtorek zdecydowanie będzie tu tłoczno, wsumie sama nieukrywam, że nie mogę doczekać się kat 05 ... ciekawi mnie co tym razem avon nam zaoferuje może wreszcie w promocji pojawią się szminki diamentowe, bo dawno już ich nie było a ja mam ochote na champagne shimmmer bo po dokładnym obejżeniu szminki sparkling pink mamy z kat 13, bardzo mnie się te szmineczki spodobały, zresztą mama ze swojej jest bardzo zadowolona
|
|
|