2012-08-23, 20:47
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
hey
pewnie mnie nie pamietacie, ale jak tak sie wszyscy witaja to ja tez sie odezwe bo podczytywalam Was przez ten czas regularnie,ale jakos nie moglam sie przemoc by napisac ...
przestalam miec checi do pisania chyba wtedy gdy caate ( o ile dobrze pamietam ) pisala, ze chorujac nie mogla nic specjalnie jesc przez tydzien, czy jakos tak . a ja wtedy hmm nie jadlam normalnie od miesiaca i kolejne przynajmniej dwa byly przede mna ....
za to od jakiegos czasu cwicze, spamuje i jest coraz lepiej . nawet nie wiecie ile mi dalo to podczytywanie o regularnej pielegnacji . nawet milczac mialam lepsza motywacje do dbania o cialo
na razie zaczynam tez walke o zdrowe wlosy boniestety, ale dalam im solidnie w kosc latem ( mnoostwo farbowan), do tego skutki narkozy i jest srednio , a kazda chce miec jednak piekne wlosy
co do timoteyowskiego nowego szamponu uzywalam tego do wlosow przetluszczajacych sie i na objetosc, nie sa super, sa zwyczajne przynajmniej dla mnie, chociaz objetosc lepsza moim zdaniem
|
|
|