|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
Brawo za rowerek  Musze i ja się zmotywować, bo stoi w kącie i się kurzy.
|
Dziękuję dzisiaj też był 80 min (30,2 km) i 100 podskoków na skakance no wyciągaj ten rower, to będziemy razem jeździć  
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
U mnie dziś do południa jedzeniowo podobnie jak wczoraj. A potem:
III: z braku kawałka mięsa/ryby pod ręką i z braku czasu była sałatka (resztka łososia, jajo, rukola, kiełki, pomidor, papryka, bazylia)
IV: cukinia nadziewana wieśniakiem, wędliną i warzywami
V: albo będzie ponownie IV albo twaróg z jakimiś warzywnymi dodatkami.
Dalej brak ćwiczeń. Nie mam dziś w ogóle siły. Jedyne co zrobiłam to posprzątałam, odkurzyłam i umyłam auto 
|
Ładnie ruch jakiś był 
Cytat:
Napisane przez lora113
Dopiero od poniedziałku zaczęłam dietować, a wcześniej to... o ho ho.... dieta składająca się z ogroooomnej ilości węglowodanów, tłuszczów i wszystkiego co nie zdrowe! 
Wczoraj stwierdziłam, że zrobię sobie dwa - trzy ciężkie dni dla mnie na samych jogurtach, wszystkim co białe  aby zmniejszyć swój żołądek i oczyścić.
Tak więc:
I śniadanie: jogurt naturalny ( ok 100 kcal)
II śniadanie: jogurt naturalny + błonnik (ok 300 kcal)
Obiad: twaróg ze śmietaną i ogórkiem (dla smaku) (ok 300 kcal)
w międzyczasie: 2 litry wody, herbata oczyszczająca bez cukru (postęp  ).
|
O matko kochana co to za jadłospis? ja rozumiem oczyszczanie, ale kurde 700 kcal? to nie jest dobry pomysł no i brak kolacji...
Cytat:
Napisane przez BeeAnn
chyba już od 1,5h zabieram się za ćwiczenia, a ostatecznie cały czas siedzę przed komputerem  ale przynajmniej zmieniłam fotel na taką dużą piłkę do ćwiczeń, więc automatycznie siedzę prosto i podskakując chyba też jakieś minimalne kcal spalam, a przynajmniej tak sobie wmawiam
mój dzisiejszy jadłospis:
I kromka razowca z mozzarellą light, pomidorem, oregano i ketchupem zapieczona w piekarniku, gruszka, kawa z mlekiem
II warzywa na patelnię podsmażone na oleju rzepakowym z tofu, połową parówki sojowej i sosem pomidorowym, pomidor
III serek homo naturalny z kakaem, jabłkowo-cynamonowy extra cienki wafel ryżowy 
IV serek wiejski, garść kiełków brokuła, 3 ogórki gruntowe
|
Haha, najgorzej się zebrać, potem jakoś idzie a uczucie po ćwiczeniach ahhh 
O ludzie, zaśliniłam klawiaturę jak smacznie chociaż nie wiem jak smakuje tofu jesteś wege? 
Cytat:
Napisane przez gwiazdka93
Moje dzisiejsze menu, bardzo proszę o ocenę, bo może coś źle robię 
I. 2 kromki chleba orkiszowego z sałatą lodową, plasterkiem szynki i 2 plasterkami małego białego serka
II. 50 g kaszy (chyba mazurskiej, ale pewna nie jestem  ), 3 klopsy i łyżka żurawiny
III. Jogurt naturalny z 4 suszonymi morelami i łyżka orzechów nerkowca
IV. Liście sałaty lodowej, pomidor i plaster żółtego sera
V. (dopiero będzie): 3 łyżki twarożku domowego grani z Piątnicy
+ 4 h prasowania  i zamierzam jeszcze 30 min poćwiczyć
Co sądzicie?
|
Fajnie, aczkolwiek kolacja trochę uboga 
4h prasowania? zeszłabym na zawał nienawidzę prasować i cierpię jak mąż chce żebym mu wyprasowała koszule i fartuchy 
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
a ja dziś
I 3 cieniutkie kromeczki żytniego, wędlina, papryka, pomidor
II serek wiejski truskawkowy
III 2 pulpety z dużą ilością ogórków
IV ok50 gr orzechów laskowych
V sałatka z tuńczyka, jajko, ogórki
|
Jakoś mało się wydaje obiad mizerny 
Cytat:
Napisane przez lora113
A myślicie, że guma do żucia miętowa może być? 
|
Ja tam żuję na potęgę podobno w nadmiernych ilościach może być efekt przeczyszczający, ale jakoś na mnie nie działa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|