Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-23, 22:02   #479
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Cytat:
Napisane przez natalia926 Pokaż wiadomość
Witajcie ale ruch na naszym wątku
Mam do Was pytanie, czy dużo kcl ma shusi??? Czy to dobry pomysł w kontekście naszego odchudzania??? Mąż mnie jutro zaprosił właśnie na shusi i nie wiem.... Jak myślicie??
Przez @ moja dieta prawie się rypła Tak mam, że w czasie @ jestem wygłodniała jak wilk Ale od jutra pełna mobilizacja, stąd pytanie o to shusi
A dziś popłynełam niestety
I śniadanie
4 wasy z pasztetem drobiowym i pomidorem, biała kawa z kostką cukru
II śniadanie
jogurt naturalny, gruszka i garść płatków nestle fitness z owocami
Lunch
2 wasy, jabłko
Obiad
jajo sadzone, łyżka ziemniaków duszonych z mlekiem i odrobiną masła, szklanka maślanki naturalnej
Podwieczorek
4 śliwki
Kolacja
kawa mocha white średnia, taka z coffe haven, czyli z bitą śmietaną i biała czekoladą
wiem, że nie dobrze, ale spotkałam się z przyjaciólką i nie mogłam sie powstrzymać...
Jednak potem 2 h latałyśmy po sklepach i dziś 20 min jeździłam rowerkiem
Nie ma lekko, tak bardzo trzeba się pilnować....
Nie mam pojęcia ile kcal ma sushi, bo nigdy nie jadłam ale co tam jest, rybka, jakiś ryż, tak? Może się nada chociaż nie wiem co tam jeszcze dodają, więc niech się ktoś bardziej obeznany wypowie :P

No jadłospis średni pasztet wywal, zastąp jakąś chudą szynką, w ogóle wasa na śniadanie to kiepski pomysł, lepiej razowiec. To masło do ziemniaków też niepotrzebne kolacja to już w ogóle woła o pomstę do nieba nie dość, że praktycznie jej nie ma to jeszcze "wypiłaś" same węgle proszę się poprawić a za rowerek

Ufff, w końcu Was nadrobiłam dzisiaj też pojeździłam na rowerku 80 min (30,2 km) i zrobiłam 100 podskoków na skakance z dietą trochę średnio, bo gubi mnie podjadanie muszę się ogarnąć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując