2012-08-24, 01:46
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Bukiety ślubne z broszek, guzików, zegarków...
Cytat:
Napisane przez martadela2000
Domyslam sie, że Pani z rodziny pani brytfanny ? Nie nie reklamuje sie. Gdybys przeczytala caly watek to reklame tej wlasnie strony zrobila dziewczyna kilka postow wyzej. Ja tylko ja poinformowalam ze zrobili tam przecene. Darujcie sobie te tanie zagrywki. Same robicie burze w szklance wody. Napisałam prawde. Niepodoba mi sie ta Pani i koniec. Miałam do tego prawo a zostalam okrzyknieta przesladowca i jeszcze wciagacie w to jakas Bogu ducha winna osobe. Piekny sposob na konkurencji. Kazda negatywna opinia to od konkurencji ha ha ha A moze tak troche samokrytyki ? Coś jeszcze ??? Ha Ha ha
---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------
Ej teraz to juz naprawde pani brytfanna przegiela . Jezeli ktos mi powie ze to jest zbieg okolicznosci ze jest godzina 1.30 w czwartek a ona jest online na zmiane z pania XxXJuSstiii ze ślaska ktora pisze komentarz o godzinie 1:00 Wypisuje sie z tego naprawde. Boze jaka zenada. Brytfanna oprocz tego ze klamie to jeszcze jest kompletna idiotka !!!! nie moge zrobic print screena ale to juz naprawde jest zalosne !!!
---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------
Ej to juz naprawde przestaje byc smieszne czy ktos moze mi wytlumaczyć jak Pani XxXJuSstiii
Zakorzenienie dała rade napisać ponad 7000 postów od marca tego roku ? Bo albo ja jestem kompletna kretynka albo o czyms nie wiem ? czy za to sie placi ? jak klikne w wszystkie posty uzytkownika to pokazuje wszystkie posty chronologicznie od najnowszego do najstarszego tak ? z tego wynika ze Pani XxXJuSstiii
Zakorzenienie napisała pierwszego posta w 2012 roku w marcu Powaznie prosze o wyjasnienie
|
Weź się dziewczyno ogarnij.
|
|
|