Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-24, 12:29   #2541
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby to były urojenia

Rozumiem ale to i tak lekarz decyduje tak zeby było dobrze zawsze możesz mu powiedzieć żeby uważał moj mnie badał tylko na samym początku 3tc

Ona wogole nie była widoczna, pokazała się chyba po godzinie i musiałam do okna podstawiać jak słońce świeciło TŻ nawet nie pytaj bo mój nawet po 3cim tescie nic nie zobaczył, ale my to co innego
Napewno to jest to, zrób jutro rano jeszcze jeden, poczekaj z 30 minut i pod okno a napewno zobaczysz to co chcesz

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Na USG ciężko, bo mój gin w dniu @ zobaczył coś tam, ale za mało żeby stwierdzić ciąże i powiedział ze gdyby nie dowód - beta to nie powiedziałby że ciąża. za to przy normalnym badaniu powiedział że macica powiększona więc jak najbardziej

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

IZA!!
DziekiAle chyba jutro nie bede robić testu,poczekam kilka dni i zrobie w przyszłym tygodniu

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Luna jaką masz wymówke czemu nie pijesz dla znajomych co nie wiedzą o fasolce?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora